IcDesign |
6
home,page,page-id-6,page-template,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

 

O Nama

IC dizajn studio je osnovan 2008. godine u Beogradu. Uspešno poslujemo vec više od pet godina na izradi inovativativnih dizajn rešenja. Mnoge eminentne multinacijonalne kompanije i agencije su nam pružile poverenje u kreiranju i preoblikovanju brendinga u prostor.

Spevializovani smo za izradu 3D POS materijala, pocevši od malih jedinica, 3D prezentera, polica, reklamnih parazita pa do vecih promo kioska i prodajnih štandova. Takodje mi radimo i na kreiranju kompletnog rebrendiranja prodajnih prostora u zavisnosti od kampanje koja je aktuelna. Posebno se bavimo dizajniranjem industrijskih projzvoda i ambalaže. U skladu sa tim, prolazimo kroz kompletan proces od istraživanja, izrade idejnih rešenja, specifikacije materijala osnovne tehnicke dokumentacije do nadgledanja proizvodnje. Bice nam zadovoljstvo da postanete deo uspešnih kompanija sa kojima saradujemo.

about us

 

ISTRAZIVANJE   >   IDEJNA RESENJA   >   3D MODEL   >   ORGANIZACIJA PRODUKCIJE

 

Projekti

POS Materials

POS Materijali

Poin Of Sale Materijala prestavljaju sve prateće elemente uz jedan proizvod na mestu njegove prodaje koja su u službi reklamiranja tog proizvoda. POSM je specifičan zbog svoje 3D konstrukcije zbog koje grafičko brendiranje dobija novu dimenziju i na taj način je u mnogo većoj interakciji sa korisnikom.

Product

Proizvodi

Product design predstavlja veoma širok opseg proizvoda. Od kašike do lokomotive. U produkt design takode spadaju i svi vidovi ambalaže. Dizajnom proizvoda uticemo na njegovu funkciju, estetiku i samu impresiju koju on kao pojava izaziva. Na taj nacin proizvodi dobijaju svoj karakter i dušu kojom svakodnevno obogacuju naš zivot.

Stands

Standovi i Enterijeri

Enterijerima i prodajnim prostorima se kompanije predstavljaju klijentima. Od velike je važnosti kako funkcionalnost tako i vizuelni utisak koji ostavljaju na klijenta. Aplikacijom brenda kroz sekundarne i primarne elemente prostora pojacava se dozivlja same kampanje ili utemeljuje prepoznatljivost nekog brenda koji on neguje na tržistu.

 


Tim

Ivan Erkic

IVAN ERKIĆ

Direktor i industrijski dizajner

Uvek naklonjen inovativnim rešenjima u formi tradicionalnog i prepoznatljivog. Glavni cilj je da jedan predmet, prostor ili događaj dobiju svoj karakter i simboliku na taj način ravnopravno kumuniciraju sa živim ljudima koji ga takođe poseduju, Ili bi bar trebalo da je tako.

Milos Velimirovic

MILOŠ VELIMIROVIĆ

Direktor i industrijski dizajner

Teži savršenim konstrukcijama, atipicnim za svoje okruženje i sve ono sto možemo predpostaviti. Pobornik perfektne završne obrade sa uvek značajnom pažnjom usmerenom na detalje. Veoma dosledan ali i potpuno neočekivan i inovativan.

Saradnici:

Branka V

BRANKA V.

istraževanje tržišta

 

Djordje DJ

ĐORĐE Đ.

grafički dizajner

 

Marko V

MARKO V.

dizajner enterijera

 

Sasa Z

SAŠA Ž.

arhitekta